Afrodite Clubs forum og medlemsområde er et privat debat forum, der et tiltænkt som en service til vores medlemmer.

For at bruge forumet og medlemsområdet er der nogle regler der skal overholdes, så læs dem igennem så du ved hvad du må og ikke må.

Hvis du finder nedenstående regler uretfærdige eller på anden måde forkert, så er det helt op til dig selv IKKE at oprette en profil her på siden.

Oprettelse af profil.

 1. Du skal være fyldt 18 år for at må oprette en profil.
 2. Du skal angive korrekt køn for din profil.
 3. Du må kun oprette en par profil, hvis begge parter i forholdet er indforstået og begge bruger profilen.

Medlemsprofiler.

 1. Sørg for at have en profil inden du tager i klubben for at få den opgraderet til en medlemsprofil.
 2. Når din profil er opgraderet til en medlemsprofil, bør du snarest uploade et profil billede og evt. også et cover billede.
 3. Dit profilbillede bør ikke indeholde kønsdele, da det er synligt i den åbne del af forumet. Der er rig mulighed for at lægge billeder af kønsdele op i gallerierne.
 4. Dit profil billede må ikke indeholde ulovlige ting eller være stærkt stødende. Her tænkes ikke på nøgenhed (det er trods alt en swingerklub). Det er helt op til moderatorene på siden at afgøre om et profil billede er upassende eller ej. Vær venlig at ret dig efter deres anvisninger, hvis du bliver bedt om at finde et andet billede. Moderatorene har mulighed for at fjerne billeder der er upassende i forhold til den hjemmeside, vi ønsker at have. 

Omgangs-tone på forum og medlemsområde.

I en klub som Afrodite Club er diskretion vigtigt, tænk derfor altid over hvad du skriver, specielt hvis du skriver om andre.

 1. Du skal til enhver tid opføre sig ordenligt og bruge en god og positiv tone. Negativ adfærd gavner ikke nogen.
 2. Hvis du har haft en uheldig oplevelse, så kom og sig det til os i stedet for at bruge forumet til det.
 3. Hvis du alligevel vælger at bruge forumet til at skrive negativ og nedladende om Afrodite Club, vores personale eller gæster, så vil du blive udelukket fra både websitet og klubben.
 4. Dine indlæg må IKKE indeholde personlige oplysninger der kan bruges til at identificere andre gæster i klubben. Fornave og kælenavne kan bruges i det omfang at alle nævnte er indforstået med det.

Upload af billeder og video.

 1. Alle billeder/video der uploades SKAL være jeres ejendom. I skal have rettighederne til billeder og video. Derfor INGEN upload af billeder du har fundet på nettet.
 2. Hvis dine billeder/video viser andre gæster, SKAL de være indforstået med at de bliver lagt op.
 3. Billeder/video af mindreårige (under 18 år) tolereres under INGEN omstændigheder. Billederne vil blive slettet og du vil blive politi anmeldt. Dette gælder også for andre billeder/videoer hvor indholdet kan betegnes som ulovligt.
 4. Billeder/videoer af extrem sex er som sådan tilladt, men hold det i private gallerier og del det ikke med andre. Lad være med at støde andre.
 5. Modtager vi klager på billeder/videoer og vurdere vi af de er for anstødelige eller indeholder emner vi ikke kan stå indenfor, så vil de blive slette.

Det er udelukkende op til webmaster og vores moderatores vurdering at afgøre om ovenståede regler er brudt. Brud på reglerne kan medfører en advarsel og/eller fjernelse af profilen. I grove tilfælde får man ikke en advarsel, men bliver øjeblikkeligt udelukket - både fra hjemmesiden og fra Afrodite Club