Tilmelding til Arrangement

Ved alle klubbens arrangementer er der tilmelding. Dette foregår på 62 62 32 31

Telefonen er åben for tilmelding:
Onsdag fra 14.00 - 22.00
Fredag og Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

Er du ny i miljøet er det en god ide at ringe i god tid og tilmelde sig. Så der er tid til at få en god snak med værten om hvordan aftenen forløber.

Langt de fleste aftener er fordelingen 2 mænd pr kvinde  Af hensyn til dette bedes alle tilmelde sig i god tid, samt huske at melde afbud hvis man bliver forhindret, da man ellers spærre pladsen for en anden gæst.

Der skal der min. være mindst 12 gæster tilmeldte, for at klubben holder åben og der kan max. være op til 70 personer i klubben.

Al tilmelding og forespørgelser sker via telefonisk henvendelse. Har man Ros eller Ris til klubben, ret venligst henvendelse pr. mail, alle henvendelser vil blive taget alvorligt og vil blive besvaret efter bedste evne.
Vi glæder os til at byde jer velkommen..

Mere i denne kategori: « Klub Regler Dress-code »

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben