Opret Profil

Det er ingen krav om at man skal oprette en profil for at kikke på Afrodite Club's hjemmeside. Der er dog muligt at oprette en profil og derved få adgang til andre funktioner på hjemmesiden.

Læs mere om

Uden Profil

Medlems Profil

Oprettelse af Profil

Aktivering af Medlemsprofil

Uden profil. (Gæst på hjemmesiden)

Man kan helt anonymt kikke rundt på hjemmesiden, uden krav om oprettelse af profil eller på anden måde at skulle afgive oplysninger.

Som gæst har du mulighed for:

  • At læse om klubben og de praktiske oplysninger
  • Se listen over de forskellige arrangementer og hvornår de næste arrangementer er.

Det er IKKE et krav at man har en profil for at deltage i klubben's arrangementer.


Medlems profil.

afroditeMedlemProfil smallFor at få en Medlems profil, kræves det at man fysisk har været i klubben minimum 2 gange. Medlems profilen kræver ikke at man har et aktivt medlemsskab.

Derved kan du også være sikker på at de profiler der er i medlemsområdet er dem de udgiver sig for. Du møder ikke "par-profiler" der kun er en mand eller "søde piger" der faktist er drenge. Eftersom folk allerede har været i klubben er der en større sandsynlighed for at aftaler bliver overholdt og at man rent faktisk kan møde dem i klubben.

Med en Medlems Profil får man en række fordele på hjemmesiden.

  • Der gives adgang til vores Medlemsområde, hvor man KUN møder aktive swingere der også kommer i klubben.
  • Man kan oprette en profil, komplet med billeder og video.
  • Man kan finde "venner" blandt de andre medlemmer af Afrodite Club.
  • Der er mulighed for at lave status opdateringer, dele billeder og videoer enten med sine venner eller alle på medlemsområdet.
  • Der er en række forskellige aktivitetsgrupper, hvor man kan dele billeder, erfaringer og andet godt fra hjertet med ligesindende.

Oprettelse af profil

Det er gratis at oprette en profil på Afrodite Club's hjemmeside. Man skal være min. 18 år for at oprette en profil. Der kræves en aktiv email adresse.

Man må som udgangspunkt kun oprette en profil pr. person, dog må man som par oprette op til 3 profiler. En par profil, en profil til hende og en profil til ham. Da der er interesse grupper der kun tillader kvinde profiler adgang, kan det være en fordel med både en par profil og individuelle profiler.

Alle profiler på hjemmesiden kan se dit profil navn, du bør derfor overveje valget af profilnavn og bør ikke anvende dit rigtige navn som profil navn. Det kan også være en god ide at finde et profil navn man kan bruge overfor andre i klubben, så man ikke nødvendigvis behøves at røbe sit rigtige navn.


Aktivering af Medlemsprofil

For at aktivere din medlems-profil skal du gøre følgende:

  1. Møde op på en klub aften.
  2. Oplyse dit medlemsnummer eller telefon nummer - samt dit profilnavn som du enten har oprettet eller vil oprette.
  3. Barvagten udlevere en aktiveringskode, samt oplysninger om hvordan din profil bliver aktiveret.

Selv om man er medlem af klubben og har et aktivt medlemsnummer er det IKKE muligt at opgradere sin profil til en medlemsprofil via, telefon, sms eller email. Man skal møde op i klubben, så vi derved kan være sikre på identiteten.

Vi forbeholder os retten til at slette "Ikke aktiverede profiler r" efter 14 dage. Du har med andre ord 14 dage fra du har oprettet din profil til at besøge klubben og få en aktiverings kode.

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

62 62 32 31

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben

AFRODITE CLUB holder åbent:
Onsdag: kl. 19-24
Fredag: kl. 20-02
Lørdag: kl. 20-02