Klub Regler

I AFRODITE CLUB er alle velkomne, det gælder både tykke, tynde, høje, lave og ung som gammel. Vi har en nedre aldersgrænse der hedder 18 år. De fleste gæsters alder ligger typisk i intervallet 25-55 år. Man skal selvfølgelig også udvise almindelig høflighed og nedenstående regelsæt skal respekteres.

For at alle gæster skal have mulighed, for at få en god oplevelse i AFRODITE CLUB er der nogle regler, som skal overholdes.

• Et NEJ eller anden høflig afvisning skal respekteres og man presser ikke nogen, til noget de ikke har lyst til.
  • Der dyrkes sikker sex, hvis man er sammen med andre end ens egen partner.
  • Man er velsorineret og for mænds vedkommende; vasker man sig og skifter kondom efter hvert samleje.
  • Man spørger altid om lov inden berøring og afventer tilladelse, da ikke alle bryder sig om uopfordrede berøringer.
  • Man undgår at beruse sig.
  • Tyggegummi er IKKE tilladt i klubben.
  • Mobiltelefoner skal ligges i skabene, og/eller bag baren, hvor man kan få den udleveret, hvis man har brug for, at kunne kontrollere den engang imellem.

Overtrædelse af ovenstående reglement, skal straks meddeles i baren, hvor der vil blive givet en advarsel og gentager det sig, kan det medføre øjeblikkelig karantæne eller eksklusion.

Mere i denne kategori: « Entré Priser Opret Profil »

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben