Dress-code

Afrodite Club er en ret fri klub når det kommer til spørgsmål omkring påklædning, her gælder det først og fremmest om at føle sig godt tilpas i sin beklædning.

De fleste gæster har ganske almindeligt tøj på når de ankommer. klokken 21.00 skiftes der til lidt lettere påklædning.
For kvinders vedkommende oftest til små underkjoler, frækt lingeri eller fetish beklædning.

For mænds vedkommende skiftes der oftest til et par tights/boxershorts. Flere og flere mænd gør sig også i fræk beklædning eller fetish, hvilket naturligvis også er velkomment.

Enkelte af klubbens gæster nyder også at være nøgne og dem er der en del flere af sidst på aftenen.
Til nogle af klubbens arrangementer er der krav til påklædningen eks. vores DBSM aftner, dette annonceres dog i god tid under ”Kommende Aktiviteter”

De bedste hilsner fra
Værterne

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben