Det første besøg

Det første besøg i en Swingerklub er altid specielt. Forventningens glæde er stor og de fleste mennesker har sommerfugle i maven og er lidt nervøse inden besøget. Dette erstattes dog hurtigt af nysgerrighed og afslappethed når man først er kommet indenfor i klubben. Der vil selvfølgelig også være en del spørgsmål, der trænger sig på i forbindelse med besøget.

Herunder har vi lavet en liste med de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar:

 1. Hvad skal jeg tage på?

  De fleste gæster har ganske almindeligt tøj på når de ankommer. Kl. 21.00 skiftes der til lidt lettere påklædning. For kvinders vedkommende oftest til små underkjoler, frækt lingeri, nøgenhed eller fetis beklædning.
  Som udgangspunkt er det vigtigste at man føler sig godt tilpas. For mænds vedkommende skiftes der oftest til et par tights/boxershorts eller nøgenhed.
 2. Kan man få en rundvisning i klubben?

  Alle nye får tilbudt en rundvisning med opstart kl. 19.30. Man får en gennemgang af Swingermiljøets skrevne og uskrevne regler og har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål hele aftenen, både til klubbens andre gæster og barvagten.
 3. Kan jeg risikere at møde min nabo?

  Det er sjælden at man møder folk fra ens egen omgangskreds, sker dette skal man huske på at man er der af sammen grund, og ALLE har fuld diskretion, som SKAL overholdes. Det vil sige man hilser ikke på hinanden uden for klubben, eller på anden måde retter henvendelse til gæster man har mødt her nede, med mindre andet er aftalt.Hvis man overskrider dette kan det medføre bortvisning.
 4. Skal man have sex med andre?

  Nej. Det skal man bestemt ikke. Det er helt op til én selv om man ønsker at have sex med andre. Måske komme man en aften og syntes ikke kemien passer sammen klubbens øvrige gæster. Så kan man i stedet benytte klubbens faciliteter eks. Spabadet eller hyggesnakke i sofa grupperne.
 5. Hvad hvis der er en der rør ved mig og jeg ikke har lyst?

  Et nej er altid et nej, Afrodite club er ikke et tag selv bord, derfor er det vigtig at være tydelig i din afvisning. Se også under regler.

 6. Hvem kommer i Klubben?

  I Afrodite Club er alle velkomne. Høj som lav, tyk som tynd. Klubbens gæster repræsentere et bredt udvalg af den danske befolkning og aldersgruppen ligger ofte imellem 25-55 år, med en gennemsnitsalder på ca. 35 år.
 7. Skal man være medlem for at komme i klubben?

  Afrodite Club er en medlemsklub, men derfor kan det godt lade sig gøre at besøge os uden at være medlem, da det er muligt at købe et gæstekort, som gælder for en aften. Se venligst under ”priser”.

 

I skal være velkommen til at ringe for yderlige spørgsmål, husk at vi har meget travlt på vores åbningsdage mellem kl. 20.00 - 21.00.

 

Nedenstående er et brev vi har modtaget af en kvindelig gæst, som besøger AFRODITE CLUB regelmæssigt:

[blockquote]Jeg husker det, som var det i går, mit første besøg i klubben. Sommerfuglene, som alle med garanti har stiftet bekendtskab med, fløj rundt i maven. Tankerne fløj rundt : hvilke mennesker ville dukke op, hvad skulle der mon ske. Inderst inde vidste jeg jo det godt, men nervøsiteten spillede mig et puds.
Endelig blev det tid til at tage af sted og jeg ankom ret nervøs til stedet. Døren blev åbnet af et værtspar, som udstrålede en varme, der øjeblikkeligt dæmpede min nervøsitet og efter en rundvisning i huset, sluttede jeg mig til de øvrige ankomne gæster.
På dette tidspunkt, var alle mine fordomme godt på vej ud over klippekanten, idet jeg havde forestillet mig et snusket sted, med røde lamper i vinduerne og madrasser på gulvene. Den myte blev hurtigt aflivet. Huset var mondænt indrettet, med levende lys og en hyggelig atmosfære.
Men som sagt var der allerede ankommet en del gæster, så det var lige med at finde den rette plads i forsamlingen. Snakken gik, da nogle af gæsterne havde mødt hinanden før, men man blev hurtig inddraget i fællesskabet og jeg følte mig hurtigt godt tilpas.
Nu manglede jeg bare næsten det værste, at være letpåklædt, sammen med en masse mennesker jeg ikke kendte. Puha, den var svær…..for hvem har ikke stået foran spejlet og ønsket at man kunne ændre noget. På et eller andet punkt, var vi jo alle i samme båd og da de første fik tøjet af, fulgte resten efter……
Nu vil jeg ikke detaljere aftenens forløb, da ikke to aftener er ens. Men jeg vil konstatere at det var en aften, hvor nogle fantasier blev opfyldt og det bestemt ikke var mit sidste besøg. Men pas på, man kan blive afhængig………………..[/blockquote]

Mere i denne kategori: « Dress-code En klubaften »

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

62 62 32 31

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben

AFRODITE CLUB holder åbent:
Onsdag: kl. 19-24
Fredag: kl. 20-02
Lørdag: kl. 20-02