I AFRODITE CLUB er alle velkomne, det gælder både tykke, tynde, høje, lave og ung som gammel. Vi har en nedre aldersgrænse der hedder 18 år. De fleste gæsters alder ligger typisk i intervallet 25-55 år. Man skal selvfølgelig også udvise almindelig høflighed og nedenstående regelsæt skal respekteres.

Ved alle klubbens arrangementer er der tilmelding. Dette foregår på 62 62 32 31

Afrodite Club er en ret fri klub når det kommer til spørgsmål omkring påklædning, her gælder det først og fremmest om at føle sig godt tilpas i sin beklædning.

Det første besøg i en Swingerklub er altid specielt. Forventningens glæde er stor og de fleste mennesker har sommerfugle i maven og er lidt nervøse inden besøget. Dette erstattes dog hurtigt af nysgerrighed og afslappethed når man først er kommet indenfor i klubben. Der vil selvfølgelig også være en del spørgsmål, der trænger sig på i forbindelse med besøget.

Aftenen starter med at de forhåndstilmeldte gæster ankommer efter kl. 20.00. ( med mindre man er helt ny, så er det kl. 19.30 ).
Mellem kl. 20.00-21.00 bruges den første times tid til at sidde og hyggesnakke og se om der er nogle man swinger godt sammen med.

klokken 21.00 skiftes der til erotisk beklædning.
For herrenes vedkommende oftest til boxershorts eller håndklæde, hvorimod damerne ofte skifter til frækt lingeri eller fetisbeklædning.

AFRODITE CLUB holder åbent:

Onsdag:kl. 19.00-24.00
Fredag: kl. 20.00-02.00
Lørdag: kl. 20.00-02.00

Alt efter om man kommer som enlig eller som par og hvilken dag man vælger at komme, så gælder der forskellige priser. Afrodite Club er primært en medlemsklub, derfor kræves der som udgangspunkt medlemskab af klubben for at deltage i vores arrangementer. Det er dog muligt at indløse et gæstekort gældende for aftenen.

BEMÆRK:
Vi modtager hverken Dankort, Mobile Pay, eller andre elektronisk betalings muligheder, derfor er det en god ide at komme med lige penge.

Det er ingen krav om at man skal oprette en profil for at kikke på Afrodite Club's hjemmeside. Der er dog muligt at oprette en profil og derved få adgang til andre funktioner på hjemmesiden.

Har I brug for at komme lidt væk hjemmefra og udforske hinanden i et spændende sensuelt miljø eller mangler I bare et sted at mødes ?

Næste arrangement

Problemer ???

Har du problemer eller spørgsmål til hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte webmasteren på webmaster@afroditeclub.dk.

Han kan være behjælpelig både med hvordan man opdatere sin profil med billeder og andre tekniske spørgsmål.

Det er også muligt at bruge forumet "Hjemmesiden" til disse spørgsmål.

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

62 62 32 31

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben

AFRODITE CLUB holder åbent:
Onsdag: kl. 19-24
Fredag: kl. 20-02
Lørdag: kl. 20-02