Åbent hus og foredrag

Fredag, 14. september 2018, 14:00
Speciel arrangementer

 

afrodite

Vi byder velkommen til åbent hus med foredrag om Swingerlivet, her i vores hyggelige lille Afrodite Club.

Vi åbner dørene kl. 14.00- 17.30 til en hyggelig eftermiddag i Afrodite Club, hvilket giver dig og dine venner muligheden for at komme og se Danmarks hyggeligste swinger klub - Afrodite Club i fuld dagslys. Der vil traditionen tro blive serveret kaffe, kage, sodavand og vin.

Vi ved der er mange der er nysgerrige på, swinger miljøet, derfor åbner vi dørene til Danmarks hyggeligste swinger klub og invitere alle der er nysgerrige indenfor. Der vil være mulighed for at komme og se klubben- fuldt påklædt og få besvaret alle ens spørgsmål, som måtte være forbundet med et klubbesøg.

Vi tilbyder en rundvisning i klubben, man får muligheden for at snak med nogle af vores gæster der allerede benytter klubben og høre hvad swingerlivet entlig har og byde på.

Kl. 18.00 vil der være foredrag med værter fra Swinger Guiden, som vil fortælle om swingerlivet, Historien bag og meget mere, et rigtigt spændene foredrag, uden beregning.

Efter vores åbent hus arrangement, fortsætter vi med klubaften kl. 20.00. For dem der har lyst og mod på at deltage denne aften, tilbyder vi alle nye frafald af Gæstekort og 3 mdr. gratis medlemskab til klubben.

 

Bland-Selv aften er arrangementet, hvor du har mulighed, for at blande den leg, du altid har drømt om..

I klubben findes der både single mænd og kvinder, samt par. Aftenen kan byde på en ekstra kvinde eller mand - måske et partnerbytte med et andet par eller måske er fantasien om, at se sin partner med en anden, mens man selv tager pladsen som tilskuer til legen. Denne aften har man lejlighed til selv, at blande sit set up efter egne ønsker og fantasier. 

Aftenen starter ofte med at man samles i barområdet, ved langbordet eller i sofagruppen, hvor der hygges og snakkes. Det er ofte her man mærker efter, om kemien kan føre til mere.
Om det er langbordet, sofagruppen eller den lækre spa der trækker først er helt op til en selv. Herefter er det bare at gå på opdagelse i de forskellige rum, man kan også vælge, at lægge sig på en af vores store madrasser og se hvad der byder sig til. Ønsker man lidt mere intimt, kan man gå i et af de private rum og lukke døren.Vil man gerne lidt mere, kan man nøjes med at sætte en kæde for døren, så andre kan kigge ind, til en, men ikke deltage.

Husk at man skal betale med kontanter i Afrodite Club
Priser
Gæster.
Kvinder: 150,00 kr.
Mænd: 400,00 kr
Par: 400,00 kr.
Medlemmer.
Kvinder: 50,00 kr.
Mænd: 300,00 kr
Par: 300,00 kr.
Der skal lægges et nøgle depositum på 50,00 kr.
Prisen inkludere fri bar hele aftenen.

Fordeling
2 mænd pr. kvinde

Omklædning
Senest kl 21.00

Lukkede Døre
Ja, begge rum

Aftenen slutter
kl. 02.00

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

62 62 32 31

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben

AFRODITE CLUB holder åbent:
Onsdag: kl. 19-24
Fredag: kl. 20-02
Lørdag: kl. 20-02