Åbent hus arrangement

Lørdag, 2. juni 2018, 15:00 - 19:00
Speciel arrangementer

aabent hus 2

Tiden er nu kommet til vores andet åbent hus arrangement. Dem der ikke havde mulighed for at være med første gang, har nu muligheden for at komme og se Danmarks hyggeligste swingerklub - Afrodite Club i dagslys.

Vi ved der er mange der er nysgerrige på swinger miljøet, derfor åbner vi dørene til Danmarks hyggeligste swingerklub og invitere alle der har lyst indenfor. Der vil være mulighed for at komme og se klubben i dagslys - fuldt påklædt. Vi håber, at vi på denne måde kan være med til at gøre op med mange af de fordomme der er omkring swinger livet og hvad det vil sige at komme i en swingerklub.

Vi tilbyder en rundvisning i klubben, en snak med nogle af vores gæster der allerede benytter klubben og få svar på alle de spørgsmål der måtte være omkring det at komme i en swingerklub. Som altid når vi holder Åbent hus, vil vi byde på hjemmebagt kage. Ligesom der vil være kaffe på kanden og den gode fynske hygge i rigelige mængder.

Vi slutter vores åbent hus arrangement kl. 19.00, hvorefter vi fortsætter med klubaften fra kl. 20.00. For dem der har lyst og mod på at deltage senere på aften, tilbyder vi alle nye, entre til ½ pris denne aften.

Næste arrangement

Tilmelding - Klubaften

Der er tilmelding til ALLE arrangementer, med mindre andet er angivet i arrangementet.
Telefontid: Onsdag, Fredag & Lørdag fra kl.14.00 til ca. kl.22.00

62 62 32 31

SMS besvares ikke.

Vi modtager hverken Dankort eller Mobile Pay

Åbningstider i Klubben

AFRODITE CLUB holder åbent:
Onsdag: kl. 19-24
Fredag: kl. 20-02
Lørdag: kl. 20-02